Vývoj software pro provoz a správu digitálních úředních desek

o klientovi

Společnost Bártek rozhlasy s.r.o. je přední inovátor v oblasti audiovizuálních technologií a bezpečnostních systémů, který se již řadu let specializuje na komplexní systémy ozvučení a informační služby pro města, obce, školy, a další veřejné prostory. S využitím nejmodernějších technologií, včetně bezdrátového přenosu zvuku a kamerových systémů, tato společnost poskytuje špičková řešení na míru, která reflektují specifické potřeby a požadavky každého klienta. Díky inovativnímu přístupu a zaměření na kvalitu a dostupnost svých služeb si firma vydobyla vedoucí postavení na trhu a získala důvěru široké klientely.

Výzva

Výzvou byla digitalizace a modernizace způsobu, jakým jsou občané a návštěvníci informováni o důležitých událostech a novinkách v obcích. Cílem bylo nahradit tradiční papírovou úřední desku digitálním řešením, které by umožnilo rychlejší, efektivnější a širší distribuci informací. Bylo nezbytné vytvořit systém, který by byl intuitivní pro správce, snadno přístupný pro veřejnost a který by současně umožňoval snadnou aktualizaci a správu obsahu.

Co jsme pro klienta vytvořili

Vyvinuli jsme pokročilý software pro digitální úřední desku, který běží na hardwaru klienta a je nabízen obcím jako kompletní služba. Software zahrnuje snadno použitelné rozhraní pro správu obsahu, možnost přidávání a aktualizace informací v reálném čase, a podporuje širokou škálu multimediálního obsahu. Díky této platformě mohou obce efektivně sdílet novinky, důležité oznámení, informace o turistických atrakcích a mnoho dalšího. Součástí řešení je také kompletní servis od nasazení softwaru přes zaškolení uživatelů po následné poradenství.

Hlavní funkce

Výsledky

Zavedení softwaru pro digitální úřední desku od našeho klienta představuje významný krok vpřed v oblasti komunikace a informovanosti v obcích a městech. Toto řešení přináší mnohostranné výhody nejen pro samotné obce, ale i pro klienta, který software nabízí, a zde jsou některé z klíčových dopadů na jeho podnikání:

Zvýšení dostupnosti a viditelnosti informací

Informace jsou nyní dostupné 24/7 online, což znamená, že občané a návštěvníci mají k informacím snazší přístup.

Zlepšení aktuálnosti a přesnosti informací

Informace na digitální úřední desce lze rychle aktualizovat, což zajišťuje, že jsou vždy aktuální a přesné.

Snížení nákladů na tisk a distribuci

Eliminací potřeby fyzických vývěsek se snížily náklady na tisk a distribuci materiálů.

Podpora ekologické udržitelnosti

Přechod na digitální formát pomohl snížit spotřebu papíru a inkoustu, což je krok směrem k ekologičtější.

Technologie, které jsme využili v tomto projektu

JavaScript
PHP
Vue.js
Laravel
MySQL
GIT

Jste připraveni na podobný projekt?​

případové studie

Nechte se inspirovat

Kontaktujte nás

Hledáte spolehlivého partnera pro váš projekt?

Rádi zodpovíme jakékoliv otázky a poradíme vám, jak co nejlépe uspokojit vaše potřeby.

Výhody:
Jaký je postup?
1

Domluvíme si společný hovor nebo schůzku

2

Provedeme analýzu vašich potřeb

3

Navrhneme nejvhodnější řešení

Naplánovat konzultaci zdarma